Când vine vorba despre activitățile de păstrare a patrimoniului, Fundația se ghidează după un fir roșu conducător și planurile pe termen mediu și lung sunt bine puse la punct. Pentru că toate aceste proiecte implică eforturi considerabile și resurse importante, MET se bazează pe contribuțiile celor care doresc să susțină Fundația în demersul său de revitalizare a comunităților rurale, de restaurare și valorificare a moșterii arhitecturale, istorice și culturale.

În termeni concreți, felul în care arată casele tradiționale aflate pe strada principală într-un sat istoric sau abilitatea locuitorilor de a-i face pe vizitatori să se simtă bine atunci când petrec câteva zile într-un loc din Transilvania depind de toate aceste resurse.

Există mai multe moduri în care MET poate fi susținută în proiectele sale de către cei interesați. De bună seamă, donațiile reprezintă o sursă importantă de finanțare și Fundația este recunoscătoare companiilor și persoanelor care decid să contribuie financiar la activitățile MET; fără fonduri suficiente, planurile riscă să fie restrânse.

Detaliile noastre bancare sunt:

Denumire beneficiar: Fundația Mihai Eminescu Trust 

Cont în lei: RO94RZBR0000060004622691

Cont în euro: RO53RZBR0000060004622750

Denumirea băncii și adresa: Raiffeisen Bank, Strada Morii, nr. 14-18, cod poștal 545400, Sighișoara, județul Mureș, România, telefon: 0265 703 660 

SWIFT CODE: RZBRROBU