În cadrul proiectului ȘURA – Laborator de experimentare şi implicare civică incluzivă.

Timp de două luni – în iunie și iulie, vineri de vineri – ne-am aflat în Archita, comuna Vînători, județul Mureș, unde 9 ateliere de educație non-formală au fost desfășurate în cadrul proiectului ȘURA – Laborator de experimentare şi implicare civică incluzivă.

Maria, Elena, Ioan, Viorel, Cami, Cornel și trupa de dans Diamonds, Olivia, Cătălin și Roberto sunt minunații voluntari care ne-au dat o mână de ajutor cu această ocazie, le mulțumim tuturor pentru implicarea exemplară.

Copiii au avut șansa extraordinară să interacționeze cu persoane diferite și să afle o sumedenie de informații despre meserii și pasiuni, orientare profesională, karate, traforaj, dansuri, concursuri și cantonamente, țesut tradițional, gestionarea emoțiilor, dezvoltare personală, educație financiară, atelierele având și o componentă practică. Pentru fiecare dintre cele nouă ateliere un voluntar a sosit special în sat pentru a le vorbi despre un subiect specific.

Peste 30 de copii de vârste diferite au petrecut alături de noi momente tare frumoase și cu folos.

Puteți găsi albumele cu fotografiile atelierelor aici: https://www.facebook.com/LaboratorSURA/photos/?tab=album

„ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.Active Citizens Fund – Romania#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrants

Lucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă. Working together for a green and competitive Europe.

Humedia E.V

Alte știri

Arhive

Galerie foto

Scroll to Top