Cum a ieșit Supa bunicului? Cum merge Prietenia de pe trompa elefantului? Acestea sunt titluri de cărți, astfel că vom afla aceste informații cheie și multe alte lucruri din toate lecturile bune pe care le avem la dispoziție pentru copii. Avem o săptămână întreagă să citim, să ne veselim și să legăm prietenii în timpul taberei de lectură de la Mălâncrav.  

Este cea de-a 7-a tabără pentru copii pe care o organizăm anul acesta. După ce am cântat împreună cu copiii din Alma Vii și Mălâncrav, după ce am aflat tainele plantelor care ne înconjoară și cum funcționează ele la Alma Vii, după ce am făcut sport în Archita, acum a venit rândul cărților.

Taberele noastre pentru copii fac parte dintr-un proiect amplu de educație pe care îl desfîșurăm de câțiva ani și care susținut de partenerul nostru Horizon Foundation din Olanda. Tabăra de lectură de la Mălâncrav este cea de-a treia noastră tabără pe aceasta temă și include, pe lângă texte bine alese, și joacă, și sport și mult timp pentru socializare între copii. Ca de obicei, avem cu noi voluntari care cred în educație și vor să contribuie la o Românie mai bună de la firul ierbii.

Alte știri

Arhive

Galerie foto

No items were found matching your selection.

Scroll to Top