Pe lângă restaurări de clădiri istorice și împăduriri, știți deja că lucrăm mult și cu copiii din sate pe mai multe subiecte care ne interesează pe toți. Facem tabere de artă, ateliere tematice și livezi școlare. Tabăra de botanică practică pentru copii este un astfel de exemplu și a fost organizată pentru prima dată anul trecut. 

Tabăra din 2021 a ieșit așa de bine și copiii (dar și părinții lor) au fost atât de încântați încât am fost convinși că trebuie să revenim cu ediția de anul acesta. Cei 14 copii și 4 voluntari – printre care și o profesoară de biologie – s-au întânit zilnlc la Centrul educațional din Alma Vii timp de 5 zile la început de iulie. 

Au fost zile pline ochi cu experimente practice, informații noi, și sesiuni importante joacă concentrată tot pe biologie: au modelat celule de animale și plante. Serile sunt dedicate documentarelor cu rol educațional și în directă legătură, bineînțeles, tot cu botanica. Copiii s-au și distrat, dar au și învățat lucruri noi. 

Toate acestea s-au întâmplat într-un spațiu care este el însuși foarte bogat din punct de vedere botanic. Mai jos aveți câteva fotografii care vă arată cum a fost atmosfera în sala de atelier, dar și cu bogația de plante din curtea Centrului Educațional. 

Alte știri

Arhive

Galerie foto

No items were found matching your selection.

Scroll to Top