Cafeaua Interculturală nr. 2

Ne întâlnim din nou cu persoanele active în domeniul cultural din Sighișoara și lucrăm împreună într-un cadru relaxat, dar eficient, la o cafea în cetate. În urma primei întâlniri de acest fel am identificat ce ne dorim, astfel că astăzi discutăm împreună cum să ajungem acolo. Asta înseamnă că discutăm despre strategia culturală a orașului.

La această nouă întâlnire vor participa persoanele implicate în viața culturală a orașului, care au completat deja chestionarul legat de viața culturală a Sighișoarei și a căror contribuția este esențială. Evenimentul are loc într-o clădire emblematică din centrul orașului: Hotel Sighișoara. Aceste intalniri fac parte din proiectul Cultfort – Fortăreață de cultură urbană prin care vom deschide Turnul & Bastionul Măcelarilor ca spațiu de evenimente de calitate pentru sighișoreni.

Mai multe despre proiect: Fundația Mihai Eminescu Trust din Sighișoara a demarat la începutul anului 2022 un nou proiect: CULTFORT – Fortăreață de cultură urbană, un proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, Apelul 4 – „Consolidarea antreprenoriatului cultural și dezvoltarea audienței publicului.” Proiectul are o durată de 24 de luni și beneficiază de o finanțare totală nerambursabilă de 794.115 lei, 11% din această sumă fiind contribuția proprie a Fundației Mihai Eminescu Trust – 98.149 lei.

Ne susțin:

EEA and Norway Grants
Programul RO-Cultura
Granturi SEE & Norvegiene
Ministerul Culturii
Unitatea de Management a Proiectului – UMP

Scroll to Top