În 30 septembrie haideți la Ziua Recoltei din Archita

La final de septembrie, sâmbătă, în 30, de la ora două la prânz, Fundația Mihai Eminescu Trust, Asociația Descoperă Archita și Primăria Comunei Vânători vă așteaptă la Ziua Recoltei în frumoasa Archita. Suntem la ediția a doua, iar prima oară când ne-am văzut anul trecut a fost tare bine.

O să avem bucate faine din zonă – nu va lipsi omleta cu trufe și clătitele cu dulceață de casă, voia-bună cu artiști și muzică populară, atelierele de meșteșuguri pentru prichindei și atmosferă caldă, de sărbătoare. Haideți cu noi! Evenimentul se va defășura în zona verde din fața Bisericii Evanghelice, cel mai important obiectiv cultural al satului. Localnicii din asociația „Descoperă Archita”, dar nu numai ei, vor fi încurajați să își prezinte talentele meșteșugărești sau culinare. Voluntarii fundații împreună cu meșteri din zonă vor organiza ateliere pentru prichindei. La ediția de anul trecut s-a încins și o horă largă, în care s-au prins deopotrivă localnici, oaspeți, turiști, legați de voia-bună și atmosfera locului.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă”.
Proiectul este derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.
Detalii regăsiți pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/LaboratorSURA

Ne susțin:
Active Citizens Fund – Romania
#haide #ActiveCitizensFund
#Romania #activecitizens #EEANorwayGrants

Scroll to Top