Vineri, 29 iulie, începe festivalul Săptămâna Haferland. Deschiderea are loc în Archita, județul Mureș, un sat care are niște șuri frumoase unice în România. Aici oamenii gospodari din sat vor organiza o masă cu produse locale bine gătite, cu ingrediente de prin curțile și livezile locului. 

Programul din prima zi începe la ora 10:30 dimineața la Biserica Fortificată din Archita, în centrul satului, cu muzica de fanfară care deschide oficial și festiv evenimentul. Tot în deschidere veți lua parte la un program artistic săsesc cu dansuri, muzică și teatru. Ar fi bine să participați la eveniment și cu copiii, pentru că de la ora 11 începe un workshop distractiv pentru ei. 

Programul din cele 3 zile de festival este foarte bogat și îl puteți consulta aici. După deschiderea din Archita, puteți merge la evenimente Haferland în alte 9 sate: Criț, Viscri, Roadeș, Rupea, Roadeș, Bunești, Meșendorf, Cloașterf, Saschiz și Homorod. Fiecare sat va încerca să vă impresioneze cu tot ce are mai bun, astfel că merită să vă alocați câteva zile în zona noastră pentru eveniment. 

Alte știri

Arhive

Galerie foto

No items were found matching your selection.

Scroll to Top