Eveniment în cadrul proiectului „Sura – laborator de experimentare și implicare civică incluzivă”

În 19 septembrie, ne vedem în luminosul Mălâncrav, la conacul Apafi, cu ONG-urile și partenerii din zonă, pentru prima ediție a evenimentului „MET&Friends”, parte a proiectului „SURA-Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă”.

Evenimentul face parte din activitatea proiectului ce poartă denumirea „Dezvoltare organizațională, îmbunătățirea comunicării externe și a activității Fundației Mihai Eminescu Trust”.

În cadrul acestei activități organizăm o serie de evenimente și sesiuni de lucru cu partenerii MET pentru a împărtăși informații practice din experiența de 20 de ani a echipei MET.

Un alt obiectiv al organizării evenimentelor este de a testa și îmbunătăți împreună cu partenerii MET matricea de implicare civică incluzivă dezvoltată în cadrul proiectului. Aceste acțiuni oferă o bază solidă pentru creșterea capacității de asigurare a sustenabilității financiare a Fundației.

Pe 19 septembrie ne întâlnim așadar cu ONG-urile și partenerii Fundației pentru o rundă de discuții, prezentări și workshop-uri în care vom împărtăși informații și know-how altor ONG-uri și instituții interesate de a cunoaște abordarea și strategia de intervenție a MET pentru dezvoltarea durabilă a comunităților multietnice.

***

„ȘURA – Laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” este un proiect derulat de Fundația Mihai Eminescu Trust și care beneficiază de o finanțare în valoare de 240.804 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.Active Citizens Fund – Romania#haide#ActiveCitizensFund#Romania#activecitizens#EEANorwayGrantsLucrăm împreună pentru o Europă verde și competitivă. Working together for a green and competitive Europe.

Alte știri

Ce este patrimoniul?

V-ați întrebat vreodată ce este patrimoniul si câte categorii de patrimoniu există? Definiția clasică ne…

Mai mult

Arhive

Galerie foto

No items were found matching your selection.

Scroll to Top