MET sau Moș Crăciun?

MET sau Moș Crăciun? Și anul acesta împărțim, alături de ajutoarele noastre – voluntarii și prietenii Fundației, 1670 de cadouri de Crăciun sosite de la humedica e.V. din Germania, special pentru copiii de grădiniță și școală din 16 dintre satele noastre. Luna asta vom aduce bucuria în inima și ochii copiilor și promitem să ne organizăm bine ca să ajungem peste tot pe unde avem planificat.
Colaborăm cu școlile și grădinițele din satele în care vom duce pachete, ca în fiecare an, așa că trebuie să le mulțumim lor încă de pe acum pentru că sunt, alături de noi, „spiridușii Moșului” și ne ajută să livrăm darurile în timp util. Ne amintim cu drag de anii trecuți, când copiii, mai mari sau mai mici ne-au cântat, ne-au colindat, ne-au spus poezii atunci când am venit la ei cu pachetele.
Anul acesta vom avea alături două voluntare din partea humedica e.V. care ne vor da o mână de ajutor la împărțirea cadourilor. Timp de o săptămână vor fi alături de colgii din Fundație responsabili de distribuirea cadourilor. Anii trecuți, de exemplu, am avut echipe harnice de voluntari chiar din Sighișoara.
Vă ținem la curent legat de cum merg lucrurile.

Scroll to Top