Părerea ta despre recompensele din campania pe care o pregătim

Facem pregătiri pentru o campanie de crowdfunding, în vederea reparării unei case degradate din Sighișoara pe care am decis să o salvăm și să-i dăm un rol sustenabil pentru comunitatea orașului: vom amenaja un atelier și spațiu de expunere pentru tineri meșteșugari voluntari. Vrem să vă cerem părerea despre recompensele pe care le-am gândit și v-am fi recunoscători dacă ne-ați ajuta să le calibrăm. Încă lucrăm la ele, așa că ne ajută să știm care dintre variantele de mai jos vă surâde și ce alte recompense v-ar interesa să primiți din partea noastră.

Alături de Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG, vom lansa pe platforma de crowdfunding „consolid8” o campanie bazată pe recompense, în schimbul unui sprijin financiar.

Recompensele sunt produse și servicii le pe care noi le vom vinde în avans.

Ce recompense poți cumpăra?

În funcție de pragul de contribuție vom avea:

– SIMPATIZANTUL participă fără plată la evenimentele Fundației din acest an din zona Sighișoarei.

– ALTRUISTUL va primi un coș cu produse tradiționale de pe la noi, cu suc de mere ecologic, rachiu, o conservă de legume, un borcan de dulceață cu parfum local și un produs din carne de mangalița.

– SUSȚINĂTORUL primește o colecție de obiecte artizanale realizată de meșteșugari locali.

– SAMARITEANUL primește două nopți de cazare pentru el și încă o persoană la casele tradiționale MET. Perioada de cazare se poate întâmpla să fie în timpul unui eveniment local în care Samariteanul va primi public mulțumirile noastre. Tot el va primi și un curs introductiv în țesut, vopsit lână, fierărie, recycling artizanal, pictură pe lemn sau tâmplărie, în funcție de satul ales.

– FILANTROPUL poate organiza un eveniment dedicat în Bastionul Măcelarilor din Sighișoara și primește două nopți de cazare pentru două persoane la casele noastre din Transilvania.

– PROTECTORUL va primi un tur personalizat de la Viscri până la Alma Vii. Patru zile pline de experiențe, ce includ cazare pentru Protector și încă o persoană, tururi ale bisericilor fortificate din Transilvania și ale edificiilor reabilitate de noi. O masă alături de echipa fundației și de Caroline Fernolend, Președintele MET. Ea vă va povesti începutul, filosofia și principiile noastre, va spune povestea drumului parcurs de-a lungul timpului pentru a construi una dintre cele mai prestigioase organizații de conservare a patrimonilui din Europa.

Așteptăm ideile voastre pe adresa contact@mihaieminescutrust.ro
Mulțumim!

Scroll to Top