Punct și de la capăt – Final în proiectul CULTFORT

Evenimentele din proiectul CULTFORT – Fortăreață de cultură urbană – s-au încheiat în 31 octombrie. 20 de copiii au participat la patru ateliere de artă, apoi am deschis expoziția cu cele 30 de fotografii ale copiilor din proiect, realizate în august, alături de fotograful Ștefan Buga. Micuții au fost încântați să își vadă lucrările expuse într-o expoziție adevărată.

A urmat „Punct și de la capăt”, un eveniment în care am mulțumit prietenilor și colaboratorilor. I-am avut alături pe artiștii care au lucrat vara alături de peste 100 de copii, pe câțiva participanți de la sesiunile de formare de antreprenoriat cultural.

Tinerii din oraș au ajuns în final la un film cu tematica zilei de 31 octombrie, într-un eveniment organizat alături de Interact Club Sighisoara.

Ne-am reamintit lucrurile frumoase făcute în proiect, alături de voi toți. Mulțumim! Evenimentele în acest an din bastion se încheie aici, însă proiectul CULTFORT a deschis ușa pentru noi oportunități de finanțare pe care încercăm să ne identificăm în prezent. Vrem ca Bastionul să continue să fie locul în care sighișorenii și oaspeți de pretutindeni își dau întâlnire cu exprimări culturale autentice cât mai felurite.

***

Ne susțin:

EEA and Norway Grants

Programul RO-Cultura

Granturi SEE & Norvegiene

Ministerul Culturii

Unitatea de Management a Proiectului – UMP

#eeagrants#rocultura

Scroll to Top