Am predat ultimele materiale din proiectul „Capiatala Daciei”

La finalul săptămânii trecute, ne-ați fi găsit la Deva și la Sarmizegetusa Regia. Am predat ultimele materiale de care am fost responsabili în proiectul Capitala Daciei – muzeu viu al patrimoniului cultural european: broșurile și infograficele proiectului, iar apoi am ajuns pe sit, să vedem lucrările colegilor noștri din proiect. Zidul de fortificație va fi complet restaurat până la finalul proiectului.

Dacă vizitați în această săptămână situl, veți primi odată cu biletul de intrare și materialele realizate de noi. Suntem mulțumiți că rolul nostru în proiect s-a încheiat cu bine.

🎯 𝕀𝕥𝕚 𝕡𝕠𝕧𝕖𝕤𝕥𝕚𝕞 𝕕𝕖𝕤𝕡𝕣𝕖 𝕡𝕣𝕠𝕚𝕖𝕔𝕥:

⚜️ Capitala Daciei – muzeu viu al patrimoniului cultural european este numele proiectului depus de Consiliul Judetean Hunedoara și desfășurat în parteneriat cu Mihai Eminescu Trust și Møre & Romsdal County Council din Norvegia.

⚜️ Proiectul de restaurare și revitalizare a sitului arheologic Sarmizegetusa Regia este un proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice”.

EEA and Norway Grants

Programul RO-Cultura

Granturi SEE & Norvegiene

Ministerul Culturii

Unitatea de Management a Proiectului – UMP

Institutul Național al Patrimoniului

Consiliul Judetean Hunedoara

Mihai Eminescu Trust

Møre og Romsdal fylkeskommune

#dămviațăcapitaleidaciei

#eeagrants

#rocultura

Scroll to Top