85 de copii din sat au participat la tabăra de muzică pe care am organizat-o în luna iulie la Mălâncrav. Profesoara lor de muzică Ana Maria Ștamp împreună cu alți câțiva voluntari din zonă s-au întâlnit timp de 5 zile cu copiii în 2 dintre casele tradiționale ale fundației MET. Aici au pus satul la cale din punct de vedere muzical. 

Pe lângă muzică cu instrumente, copiii au mai făcut și mișcare organizată, au depănat basme la atelierul de lectură și și-au unit forțele sau mai bine zis vocile pentru cor. Dotați cu instrumente, acompaniați de pian și îndrumați îndeaproape de muzicieni, copiii au cântat și au reușit să creeze împreună un spectacol la care s-a adunat tot satul. 

Tabăra s-a încheiat cu un concert în stil mare, în curtea conacului Apafi. Acesta este situat sus pe deal, chiar deasupra satului, lângă biserica evanghelică și livada cu soiuri tradiționale de mere de unde vine sucul ecologic atât de cunoscut. Copiii au legat prietenii și și-au impresionat părinții și bunicii cu prestația lor muzicală. 

Alte știri

Arhive

Galerie foto

No items were found matching your selection.

Scroll to Top