Începând de vara asta, din 2022, Turnul și Bastionul Măcelarilor din cetatea Sighișoara vor fi un spațiu primitor pentru evenimente. Vorbim despre evenimente culturale atent curatoriate pentru sighișoreni, o veste tare bună în condițiile în care spațiile de cultură din Sighișoara sunt destul de puține și apetitul locuitorilor pentru evenimente, dovedit în urma unor studii locale recente, este destul de bine reprezentat. 

Acum știm deja că în Bastion o să răsune concerte cu muzică bună, o să fie puse în scenă piese de teatru adaptate unor tematici actuale și o să aibă loc proiecții de film asociate problemelor contemporane.

Imediat ce terminăm amenajarea spațiului, vom începe agenda pe care ne-am propus-o, care include o serie bogată de evenimente vara aceasta și vara urmatoare. Prin urmare, urmăriți siteul cultfort.ro și pagina dedicată de facebook cultfort pentru a fi la curent cu ultimele știri. Sperăm că veți fi printre primii noștri musafiri în spațiul de cultură.  

Turnul și Bastionul Măcelarilor din citadela Sighișoara sunt chiar vizavi de biroul nostru, în citadela Sighișoara. De ani de zile ne gândim cum să facem să introducem acest loc special în viața culturală de zi cu zi a sighișorenilor și acum chiar reușim. 

Alte știri

Și aerul curat e patrimoniu

Am plantat încă 228.300 de copaci Noi credem că și aerul curat pe care îl respirăm este tot e o formă de patrimoniu și merită păstrat …
Mai mult

MET & friends

Eveniment în cadrul proiectului „Sura – laborator de experimentare și implicare civică incluzivă” În 19 septembrie, ne vedem în luminosul Mălâncrav, la conacul Apafi, cu ONG-urile …
Mai mult

Arhive

Galerie foto

No items were found matching your selection.

Scroll to Top